Min kurv

Luk

HALLO! 3 gode styling råd til Big & Tall manden

1. Køb kun tøj der passer til din kropsfigur. 
Alle mænd ønsker at se godt ud og som en Big & Tall mand er det ekstra vigtigt for dig, at du vælge den rigtige størrelse, når du køber tøj. Hverken en for lille eller for stor størrelse, vil gøre noget godt for dig.

2. Vælg lette materialer.
Lette materialer såsom eksempelvis bomuld er nemmere at bruge lag på lag og det falder pænere, så du ikke kommer til at fremstå større. Hos REPLIKA JEANS har vi gennem mange år specialiseret os i at designe og producere tøj til store mænd. Husk at et tyndt stof hjælper dig i ikke at svede så let, det må dog ikke være så tyndt, at det ikke skjuler eventuelle svedpletter.


3. Vælg jeans, der passer dig.  
At designe og producere jeans kræver et stort kendskab til design og fitting for at få den rette pasform. REPLIKA JEANS har specialiseret sig i at designe jeans, der passer til den store mand. Det betyder at du ofte skal gå efter jeans og bukser, der er høje bagpå (de skal sidde over hofterne) og lavere foran. Det er med til at afhjælpe at jeans og bukser falder ned.

Gå efter mid-rise jeans eller bukser. Køb aldrig jeans eller bukser, der er stramme i bunden. Husk altid at købe jeans eller bukser med respekt for din kropsfacon – det vil få dig til at se mere cool ud.

Mailing list join

Mailing list text

Min kurv

Subtotal: 0,00 kr

Kurven er tom