Min kurv

Luk

ALLSIZE COMPANY GROUP Brands

 
REPLIKA JEANS

REPLIKA manden befinder sig rigtig godt i bymiljøet. Han udfordrer gerne det konventionelle og vil hellere skabe nye meningsfyldte vaner frem for at blive fastholdt i kedelige traditioner, som han ikke finder mening i. Han har en stærk selvtillid, han ved hvad han gerne vil have ud af livet og går efter det.

Uafhængig og indflydelsesrig betegner ham og hans livsindstilling bærer præg af, at han lever og tager beslutninger ud fra den livsfilosofi. Morgendagens eventuelle bekymringer bruges der ikke tid på – livet leves i dag!

Han betragtes som en alfahan, der ikke sætter spørgsmålstegn ved egne handlinger. Har han taget en beslutning, står han skråsikkert ved det.

Hans tøjstil er med til at definere ham, som den urban mand han er og hans casual denim look er et fashion statement i sig selv. 

  
 
  
North 56°4 

North manden ånder og lever for oplevelser i naturen, hvor han indånder den friske luft og mærker vinden samtidig med at udsigten ud over vandet nydes fuldt ud. Det er livseliksir for ham og her føler han sig hjemme og godt tilpas.

Han sætter stor pris på kvalitet og komfort i forhold til sin tøjstil. Det enkle skandinaviske design foretrækkes og giver ham en moderne og autentisk stil.

 

North 56°4 SPORT

Natur og sport er essentiel for North 56°4 SPORT manden. Sport generelt og især outdoor livet tiltaler ham og den årlige outdoor tur med kammeraterne prioriteres højt. Som den eventyrlystne outdoor person han er, bliver naturen automatisk hans foretrukne sted at være.

Praktisk sportstøj med fokus på detaljer og innovative funktioner - er ikke et ønske men mere en forventning, som skal indfries. 

 

KASHMIR BLACK LABEL CPH 

Han er nysgerrig og udforsker livet fuldt ud, dog med stor respekt for sine familieværdier, hvilket altid er hans udgangspunkt.

Han lever efter mantraet "Prøv ikke at blive en mand med succes, men snarere prøv at blive en mand med de rette værdier". Han har masser af selvtillid og tro på sig selv.

Han er energisk og er i fysisk top form. Sport betyder meget for ham. Det er dog vigtigt, at den valgte sportsgren motiverer og udfordrer ham.

Han sætter en ære i at klæde sig som en mand og han går op i sit udseende. Men det vigtigste af alt er, at han er yderst sympatisk, grundet sin tiltalende personlighed og gode karma.

 

 

 

SUIT – Tailored to the People Klassisk konfektion møder Urban Streetwear.

Vores ambition er at kreere klassiske items, med fokus på detaljen. Vi kombinerer skræddersyede detaljer med moderne snit med inspiration fra Sport og Outdoor.

Med base i centrum af København, er byens puls og dens mange subkulturer vores største kilde til inspiration til hver enkelt kollektion. Diversiteten på gaden
kombineret med klassiske detaljer er netop det vi kalder SUIT.

Mailing list join

Mailing list text

Min kurv

Subtotal: 0,00 kr

Kurven er tom