Min kurv

Luk

ALLSIZE COMPANY GROUP Brands

REPLIKA JEANS 

REPLIKA manden befinder sig rigtig godt i bymiljøet. Han udfordrer det konventionelle og vil hellere skabe nye meningsfyldte vaner frem for at blive fastholdt i kedelige traditioner, som han ikke finder mening i. Han har en stærk selvtillid, han ved hvad han gerne vil have ud af livet og går efter det. Han betegnes som uafhængig og indflydelsesrig og hans livsindstilling bærer præg af, at han lever og tager beslutninger ud fra den livsfilosofi. Morgendagens eventuelle bekymringer bruges der ikke tid på – livet leves i dag!

Han er en alfahan, der ikke sætter spørgsmålstegn ved egne handlinger. Har han taget en beslutning, står han skråsikkert ved det.

Hans tøjstil definerer ham, som den urban mand han er og hans casual denim look er et fashion statement i sig selv.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

North 56°4

North 56°4 manden ånder og lever for oplevelser i naturen, hvor han indånder den friske luft og mærker vinden samtidig med at udsigten ud over vandet nydes fuldt ud. Det er livseliksir for ham og her føler han sig hjemme og godt tilpas. Han sætter stor pris på komfort og kvalitet i forhold til sin tøjstil. Det enkle skandinaviske design foretrækkes og giver ham en moderne og autentisk stil.

 

North 56°4 SPORT

Natur og sport er essentiel for North 56°4 SPORT manden. Al sport og især outdoor livet tiltaler ham og den årlige outdoor tur med kammeraterne prioriteres højt. Som den eventyrlystne outdoor person han er, bliver naturen automatisk hans foretrukne sted at være.
Praktisk sportstøj med fokus på detaljer og innovative funktioner - er ikke et ønske men mere et krav, som skal indfries.

 

 

 

 

 

 

 

SUIT – Tailored to the People 
Klassisk konfektion mødes med  urban streetwear.

Vores ambition er at kreere klassiske styles, med fokus på detaljen. Vi kombinerer skræddersyede detaljer med moderne snit med inspiration fra Sport og Outdoor.

Vores base i centrum af Aarhus, med byens puls og dens mange subkulturer er vores største kilde til inspiration til hver enkelt kollektion. Diversiteten på gaden kombineret med klassiske detaljer er netop det vi kalder SUIT.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A new Danish menswear brand - developed by experienced professionals in the segment 

BY GARMENT MAKERS believes in challenging the ethical fashion business 
and aims to deliver high quality sustainable garments, GOTS certified and to fair prices.

BY GARMENT MAKERS believes that buying sustainable menswear should be affordable and available to everyone. We will do this through sustainable suppliers, transparent fair pricing and with big focus on making the supply chain short and the costs low.

Mailing list join

Mailing list text

Min kurv

Subtotal: 0,00 kr

Kurven er tom