Min kurv

Luk

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er min pakke?

Når din pakke er blevet afsendt fra os, vil du automatisk modtage en elektronisk e-mail med et tracking nummer og vejledning i hvordan du sporer din pakke.

Skulle du have yderligere spørgsmål, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores salgsafdeling på tlf.: +45 87 58 99 55.

 

Hvordan returnerer jeg en vare?

Du kan returnere en vare indenfor 14 dage efter modtagelsen af din oprindelige ordre. Du kan vælge at sende varen retur til os, eller du kan returnerer den i en af vores 3 ALLIZE butikker.

Sender du varen retur til os er ansvaret dit, indtil varen når os, så sørg for at den er pakket ordentligt.

Alle returvarer bliver inspiceret ved modtagelse og skal være i god stand. De returnerede varer må ikke være beskadiget, snavset, vasket eller brugt og alle etiketter skal stadig være intakte.

Refunderingen af de returnerede produkter vil ske seneste 30 dage efter modtagelsen af de returnerede produkter.

Refunderingen vil blive krediteret til det kort, der blev brugt ved det oprindelige køb.

Retur porto betales af kunden.

 

Returadresse:

 

ALLSIZE COMPANY GROUP A/S

Rugvænget 22

DK-8500 Grenaa

Danmark

Mærk venligst pakken: “WEB RETUR”

 

For at vi effektivt kan behandle dine returvarer, bedes du udfylde vedlagte returseddel og returnerer den sammen med dine returvarer. 

Ønsker du selv fysisk at returnere din vare, kan det ske i en af vores 3 ALLIZE BUTIKKER beliggende i henholdsvis Grenaa, Odense og Kolding. Se adresser under afsnittet https://www.replikajeans.dk/pages/allsize-company-group-butikker.

For at returnere en vare i en af vores butikker, er det en betingelse, at du medbringer original faktura/ kvittering på købet. Varen skal være i god stand, dvs. den må ikke være beskadiget, snavset, vasket eller brugt og alle etiketter skal stadig være intakte.

Refunderingen vil blive krediteret til det kort, der blev brugt ved det oprindelige køb.

 

Kan jeg bytte en vare? 

Du kan bytte en vare indenfor 14 dage efter modtagelsen af din oprindelige ordre. Du bestemmer selv, om du vil sende varen retur til os til ombytning, eller om du selv vil bytte den i en af vores 3 butikker. 

Sender du varen retur til ombytning, skal du blot udfylde den vedlagte returseddel og returnere den sammen med dine returvarer.

Returporto betales af kunden, ALLSIZE COMPANY GROUP betaler dog for at sende den ombyttede varer retur til dig.

Produkterne er dit ansvar, indtil de når os, så sørg for at de er pakket ordentligt.

Alle returvarer bliver inspiceret ved modtagelse og skal være i god stand. De returnerede produkter må ikke være beskadiget, snavset, vasket eller brugt og alle etiketter skal stadig være intakte.

 

Returadresse:

ALLSIZE COMPANY GROUP A/S

Rugvænget 22

DK-8500 Grenaa

Danmark

Mærk venligst pakken: “WEB RETUR”

 

Vælger du selv at bytte varen i en af vores 3 butikker, kommer du bare med varen og original faktura/ kvittering på købet, så hjælper vi dig med at finde den rigtige farve, størrelse eller måske noget helt andet.

Vores butikker ligger i henholdsvis Grenaa, Odense og Kolding. Se adresser under afsnittet https://www.replikajeans.dk/pages/allsize-company-group-butikker.

For at bytte en vare skal den være i god stand, hvilket betyder at varen selvfølgelig ikke må være beskadiget, snavset, vasket eller brugt og alle etiketter skal stadig være intakte.

Mailing list join

Mailing list text

Min kurv

Subtotal: 0,00 kr

Kurven er tom