Min kurv

Luk

Om REPLIKAJEANS

Hvem er han?
REPLIKA JEANS manden befinder sig rigtig godt i bymiljøet. Han udfordrer gerne det konventionelle og vil hellere skabe nye meningsfyldte vaner frem for at blive fastholdt i kedelige traditioner, som han ikke finder mening i. Han har en stærk selvtillid, han ved hvad han gerne vil have ud af livet og går efter det.

Uafhængig og indflydelsesrig betegner ham og hans livsindstilling bærer præg af, at han lever og tager beslutninger ud fra den livsfilosofi. Morgendagens eventuelle bekymringer bruges der ikke tid på – livet leves i dag!

Han betragtes som en alfahan, der ikke sætter spørgsmålstegn ved egne handlinger. Har han taget en beslutning, står han skråsikkert ved det.

Hans tøjstil er med til at definere ham, som den urban mand han er og hans casual denim look er et fashion statement i sig selv. 

 

Hvem er vi?
REPLIKA JEANS er et af 5 fashion brands ejet af ALLSIZE COMPANY GROUP.  En dansk tøjvirksomhed grundlagt i 1998.

Med 5 forskellige fashion brands tilbyder ALLSIZE COMPANY GROUP tøj og tilbehør til mænd i alle aldre, størrelser og former.

Af dem er REPLIKA JEANS, North 56°4 og North 56°4 SPORT "Big & Tall” herretøj, der sælges i størrelse XL-8XL / LT-6XLT under målsætningen at give "Big & Tall" manden de samme valgmuligheder inden for tøj, som hvis han var en almindelig størrelse.

I dag er vores brands REPLIKA JEANS, North 56°4, North 56°4 SPORT, KASHMIR BLACK LABEL CPH og SUIT stærkere brands end nogensinde. Succesen skyldes vores evne til konstant at udvikle os, samt en stærk vilje til at fastholde vores mål om kompromisløs høj kvalitet.

Join our Mailing List

Sign up to receive our daily email and get 50% off your first purchase.

Min kurv

Subtotal: 0,00 kr

Kurven er tom